The Best Dad Ever Throuch Food Art

Cty Bán Lẻ Phương Nam Tác giả Hoàng Yến NXB NXB Thế Giới Năm XB 2017 Trọng lượng (gr) 560 Kích thước (cm) 22 x 28 Số trang 134 Hình thức Bìa mềm Ngôn ngữ Sách tiếng Việt
The Best Dad Ever Throuch Food Art - EBOOK/PDF/PRC/EPUB

ĐỌC THỬ SÁCH

The best dad ever throuch food art “Tôi đã không chủ định cho ra đời những đứa con tinh thần này nhưng cuối cùng chúng cũng lần lượt có mặt trên đời này như thể là số phận của chúng đã được định đoạt…” (Tác giả Hoàng Yến) Bắt đẩu từ niềm đam mê nghệ thuật, tác giả đã chia sẻ những bức tranh tự làm bằng thức ăn trên mạng xã hội Instagram và ngay lập tức được sự đón nhận của đông đảo bạn bè ở khắp nơi trên thế giới.
Những tác phẩm nghệ thuật sáng tạo và độc đáo, truyền tải nhiều thông điệp ý nghĩa đã chạm vào trái tim của bất kỳ ai xem chúng.
Ý tưởng làm sách đến từ cô Alexandra người Đức khi mà hằng đêm các con của cô ấy cứ đòi mẹ mở tài khoản “yentoodart” của tác giả để xem tranh và “đọc” cho chúng nghe như là những câu chuyện trước giờ đi ngủ.
Quả thật, dưới bàn tay tài hoa và sự sáng tạo đầy kinh ngạc của tác giả Hoàng Yến, thức ăn hằng ngày đã được diễn đạt như là ngôn ngữ hội họa, kết nối trái tim với trái tim bất chấp ngôn ngữ, văn hoá và màu da.

Unlock Level 4 Listening and Speaking Skills Student’s Book and Online Workbook

Unlock Level 4 Listening and Speaking Skills Student's Book and Online Workbook - EBOOK/PDF/PRC/EPUB

ĐỌC THỬ SÁCH

Unlock is a four-level academic skills course that combines thought-provoking video from Discovery Education(TM) with carefully scaffolded exercises and a fresh approach to critical thinking skills.
Unlock Listening and Speaking Skills Level 4 provides 60-90 hours of classroom material.
Access to the Online Workbook is provided via a code packaged with the Student’s Book.
Critical Thinking sections give students frameworks to formulate their own opinions and express themselves effectively in the end-of-unit academic tasks.
Unique research into common learner errors (using the Cambridge English Corpus) focuses the language used in Unlock on those areas learners find most challenging.
Videos from Discovery Education(TM) (accessible via the Cambridge Learning Management System and supplied on the Teacher’s Book DVD) provide new angles on a range of academic subjects.

The Complete Book of First Experiences

The Complete Book of First Experiences - EBOOK/PDF/PRC/EPUB

ĐỌC THỬ SÁCH

This is a bright new edition of this complete collection of “First Experiences”, introducing young children to situations they might find themselves in for the first time.
It features Stephen Cartwright’s gently humorous illustrations, bursting with things for children to look at, learn from and talk about.
It features simple text that enables slightly older children to read the stories for themselves.
The nine stories included in this collection are also available separately.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,